Snoezelmateriaal en Sensomotorisch Speelgoed

Spelen, leren en ontspannen met al je zintuigen

Alle Producten
4,49
34,99
18,99
3,50
Aanbieding!
8,9932,50
32,99
11,99
Bekijk alles

Ontdek onze producten

Snoezelmateriaal

Shop now

Senso Speelgoedpakketten

Shop now

Fidget Toys

Shop now
Thuis, in de zorg of op school

Sensorische Vloertegels

Met je blote voeten of op je sokken op ontdekking uit. Verken stap voor stap deze tegels of test ze eerst eens uit met je handen.
De matten zijn ook geweldig voor gebruik in scholen en kinderdagverblijven en kunnen worden gebruikt om interactieve of zintuiglijke verhalen te creëren en om fantasierijk spel, kleurverkenning en gezamenlijk spel te bevorderen..

De Bubbelbuis

Uren turen naar de bubbels in deze bubbelbuis. Zie je de visjes ertussen zwemmen?

De opstijgende bubbels geven een rustgevende effect.Deze bubbelbuis vloerlamp is 1,30 meter hoog en heeft een diameter van 10 cm. De LED kleuren in de bubbelbuis veranderen automatisch van kleur.

Prikkel je zintuigen met geur

Ga voor wat vrolijkheid met de geur van 'Happy Vibes": Een mix van Lemon Tea Tree, Bergamot & Nootmuskaat. Of kies voor de "Total De-Stress" om helemaal mee tot rust te komen. Deze geuren, samen met "Sleep Better" zitten allemaal in dit pakket. Die wil ik!

Over Budgetsnoezelen

Spelen is niet alleen plezierig, je leert er ook vaardigheden van, je ontdekt nieuwe dingen en je kunt ontspannen van alle dagelijkse prikkels. Voor ieder kind passend speelgoed, daar staat Budgetsnoezelen voor.

© 2022 Budgetsnoezelen