Snoezelmateriaal en Sensomotorisch speelgoed

Spelen, leren en ontspannen met alle zintuigen

Voor 12:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Nieuw: Sensorische vloer tegels

Met je blote voeten of op je sokken op ontdekking uit. Verken stap voor stap deze tegels of test ze eerst eens uit met je handen.   
De matten zijn ook geweldig voor gebruik in scholen en kinderdagverblijven en kunnen worden gebruikt om interactieve of zintuiglijke verhalen te creëren en om fantasierijk spel, kleurverkenning en gezamenlijk spel te bevorderen.

R5073-47-medium

De bubbelbuis

Uren turen naar de bubbels in deze bubbelbuis. Zie je de visjes ertussen zwemmen? 

De opstijgende bubbels geven een rustgevende effect.  Deze bubbelbuis vloerlamp is 1,30 meter hoog en heeft een diameter van 10 cm. De LED kleuren in de bubbelbuis veranderen automatisch van kleur.

Snoezelmateriaal

Dat voelt gek! Speelgoed en materiaal voor de zintuigen. Om te prikkelen of juist om tot rust te komen. Vind de producten die bij jou past.

Klik voor het voel materiaal

1490117e-min

Snoezelen is ontstaan uit twee woorden: ‘snuffelen’ en ‘doezelen’. Het woord ‘snuffelen’ slaat op het ontdekken en het stimuleren van de zintuigen. Het ‘doezelen’ verwijst naar de ontspanning en rust die snoezelen brengt.

Naar het snoezelmateriaal

Blijf op de hoogte

Op de hoogte gehouden worden over nieuwe producten, nieuwtjes, snoezelverhalen of sensorisch speelgoed? Schrijf je in op onze e-mail.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00