Snoezel Nest Schommel

Met sterrenhemel

Even ontspannen, terug trekken of los komen van de verwachtingen en prikkels in je eigen schommel nestje.

Die wil ik! 1490117b-1024x1024-min

Het verhaal

 

Wat zijn er een hoop prikkels op een dag. Alle geluiden, schermen, lichten maar ook veranderingen en verwachtingen. Er komt een hele hoop op kinderen af.

Gelukkig is daar de Nestschommel.

Een makkelijke manier om even helemaal te kunnen terug trekken in je eigen wereld. De sterrenhemel maakt het heerlijk om naar te kijken.

Wat kun je verwachten van een Nestschommel?

Reactie van anderen

“Onze kinderen in ons klasje met autisme en een mindere begaafdheid komen hierin echt tot rust. Ze liggen zelfs op hun buik en kijken door de gaatjes terwijl ze wiebelen. Fantastisch. ”   -Kristel

1490117e-min

Specificaties:

De Hudora Nestschommel Cosmos met Tent is voorzien van een afneembare tenthoes met LED-verlichting.  Het is een stabiele en duurzame schommel. Er is een dubbelzijdige oprolbare ingang. De LED-verlichting kan weggehaald worden en werkt op 3 x AA batterijen (batterijen zijn niet meegeleverd). In hoogte verstelbaar van 150 tot 200 cm. De schommel heeft een dubbele ophanging via een drijfstang in het tentdak.

Diameter: 90 cm
Hoogte: 108 cm
Draagvermogen: 100 kg

Veel gestelde vragen

Kunnen er meerdere kinderen tegelijk in de schommel? Expand

Ja dit kan. De schommel is groot genoeg om met 2 in te zitten, er kan ook een volwassen persoon in. Let er wel op dat de schommel tot 100 kg kan dragen.

Van welk materiaal is de snoezelnestschommel? Expand

De nestschommel is gemaakt van hoogwaardig polypropeen en de framekappen van de tenthoes zijn voorzien van mesh zijruiten voor ventilatie.

1490117b-1024x1024-min

Creeër een ontspanplek bij jou thuis!

Bestel de nestschommel en krijg deze thuis afgeleverd

In Winkelmand