Snoezel Nest Schommel

Met sterrenhemel

Even ontspannen, terug trekken of los komen van de verwachtingen en prikkels in je eigen schommel nestje.

1490117b-1024x1024-min

Het verhaal

"Een tijdje geleden kwam ik thuis bij Noa. Een vrolijk meisje die compleet verstijfde wanneer in de verte een ambulance klonk. Noa kwam geregeld overprikkeld thuis van school, ze werd hangerig, wist niet wat ze moest spelen, huilde of werd snel boos. Soms kroop ze onder de dekens en bleef ze daar een tijd zitten. 

Moeder gaf aan graag een snoezelplek voor haar te willen, op school vond ze dit namelijk heel fijn. Maar ze had geen kamer over voor een hele snoezelkamer en wist niet goed hoe ze het moest aanpakken. Na even zoeken kwam deze nestschommel op ons pad. Noa vloog uit school de schommel in, deed de rits dicht en keek naar de lampjes. Haar moeder liet het nestje wat schommelen en zo kon Noa uitrusten van de volle dag. Met de knuffels in het nestje creërde Noa haar fantasie wereld en speelde ze de gebeurtenissen van de dag uit. 

O wat was moeder blij wanneer Noa uit de tent kwam. Er kwam een uitgerust, vrolijk en actief meisje uit de tent. Die verhalen vertelde, zich langer kon vermaken maar ook rustig aan tafel kon zitten tijdens het eten. 

Een ideale oplossing voor een kleine snoezelruimte."

 

Wat zijn er een hoop prikkels op een dag. Alle geluiden, schermen, lichten maar ook veranderingen en verwachtingen. Er komt een hele hoop op kinderen af.

Gelukkig is daar de Nestschommel.

Een makkelijke manier om even helemaal te kunnen terug trekken in je eigen wereld. De sterrenhemel maakt het heerlijk om naar te kijken.

Wat kun je verwachten van een Nestschommel?

 Creëer op een makkelijke manier een kleine snoezelruimte

Deze netschommel kan afgesloten worden als een tentje waardoor er een kleine geborgen ruimte ontstaat.

 Wanneer de LED-verlichting aanstaat zal het planeten patroon in de wand van de voortent oplichten, een magisch gezicht!

Fijn om in te doezelen en te schommelen

Reactie van anderen

"Onze kinderen in ons klasje met autisme en een mindere begaafdheid komen hierin echt tot rust. Ze liggen zelfs op hun buik en kijken door de gaatjes terwijl ze wiebelen. Fantastisch. "   -Kristel

1490117e-min

Specificaties:

De Hudora Nestschommel Cosmos met Tent is voorzien van een afneembare tenthoes met LED-verlichting.  Het is een stabiele en duurzame schommel. Er is een dubbelzijdige oprolbare ingang. De LED-verlichting kan weggehaald worden en werkt op 3 x AA batterijen (batterijen zijn niet meegeleverd). In hoogte verstelbaar van 150 tot 200 cm. De schommel heeft een dubbele ophanging via een drijfstang in het tentdak.

Diameter: 90 cm
Hoogte: 108 cm
Draagvermogen: 100 kg

Veel gestelde vragen

1490117b-1024x1024-min

Creeër een ontspanplek bij jou thuis!

Bestel de nestschommel en krijg deze thuis afgeleverd