Check Pad Blauw

24,95

Deze checkpad is speciaal gemaakt om de taken in de ochtend en de avond mee in te plannen. Creeër meer duidelijkheid, vergemakkelijkt de routines en vergroot de zelfstandigheid.

Al aangekleed? Check! Je tanden gepoetst? Check! Je gymtas ingepakt en je haren gekamd? Check! De checkpad laat door middel van afbeeldingen zien wat er verwacht wordt, deze duidelijkheid scheelt een hoop tijd en voorkomt stress of onrust.

Hoe werkt het?
Kies (samen met je kind) welke magneetjes je op de checkpad plaatst. Welke dagelijkse handelingen kan je kind zelfstandig doen? Wat vergeet hij vaak? Je kunt met een aantal taakjes beginnnen en dit eventueel later uitbreiden. Op de voorkant zet je de ochtend taken, op de achterkant plaats je de avondtaken. Wanneer je een taak hebt volbracht draai je het wieltje om van blauw (nog niet gedaan) naar wit (taak is gedaan). Als alle taken gedaan zijn draai je de checkpad om en ligt de checkpad met de taken voor de avond al klaar.

De checkpad wordt geleverd met 54 magneetjes (waarvan 4 blanco). Op de magneetjes staan heldere illustraties van de meest voorkomende taken en activiteiten uit het ochtendritueel en het avondritueel. Van sommige magneetjes zijn er twee, zodat je die in de ochtend en avond kunt gebruiken zonder magneetjes te verplaatsen.

De Checkpad is bedoeld voor één kind vanaf 3 jaar tot ongeveer 12 jaar.

Inhoud:
De checkpad is 6x 20 cm groot. Er zit een handleiding en legenda bij.

Nooit meer: ‘ik moet nog even wat drinken’ of ‘ik heb nog geen welterusten gezegd’. Na het afronden is het duidelijk dat alles gelukt is en dat er geslapen kan worden.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

voorkant checkpad
Check Pad Blauw

24,95

Categorie: