Geurverspreider

19,99

Stimuleer het geurzintuig met deze geurverspreider. Voeg etherische olie toe aan de Aroma-Stream en de pure olie wordt door de luchtstroom verdampt en verspreid door de ruimte. Er kunnen verschillende geuren etherische oliën naar eigen smaak, stemming en emotie vermengd worden. De etherische oliën kunnen puur om te genieten worden gebruikt of om een ontspannende, verzachtende of een opwekkende en stimulerende ruimte te creëren. De Aroma-Stream werkt elektrisch door middel van een fan. Geschikt voor gebruik in een ruimte tot 100m3.
Wordt naast in huis ook veel gebruikt in saunacentra, wachtkamers of zorginstellingen.

Deze Aroma Diffuser van Arome Dome is ideaal voor aromatherapie en om heerlijk te ontspannen. Geniet van je favoriete essentiele olie en stel eenvoudig één kleur in voor een extra kalmerend effect. Deze diffuser heeft een waterreservoir van 300 ML. Je kunt de diffuser in vier verschillende standen zetten: kies voor 1 uur, 3 uur, 6 uur of continu. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren MoodLights, of kun je ze automatisch laten afwisselen. De diffuser werkt tot maximaal 7 uur met een vol waterreservoir. Door de auto-stop gaat de diffuser vanzelf uit wanneer het water op is.

3-in-1: De aroma diffuser heeft 3 functionaliteiten, zo kun je het apparaat gebruiken als aroma diffuser, indien je geen oliën of andere aroma’s gebruik werkt het apparaat als een reguliere luchtbevochtiger en tevens is het apparaat middels MoodLights te gebruiken als nachtlamp.

Makkelijk in gebruik door de Easy-push knoppen
Auto-stop functie
Fluisterstil (<30dB) Fijne Cool mist verdamping Verschillende licht kleuren: Roze, Groen, Blauw, Geel, Oranje, Rood, Oceaan Gewicht: 660 gr Afmetingen: 17 cm x 10,5 cm Inhoud: Diffuser, USB Stekker, Meertalige Handleiding *Olie niet inbegrepen, deze is los verkrijgbaar.

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Extra informatie

Optie

Alleen geurverspreider, Geurverspreider incl 2 Etherische Oliën

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geurverspreider” te beoordelen

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Bedankt voor je vraag!

Mail

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Bedankt voor je antwoord!

Mail

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie: