Happy Senso multisensorische gel

8,99

HAPPY SENSO is een gel met multisensorische eigenschappen. De intensiteit kan gevarieerd worden door het op verschillende manieren toe te passen. Het is te horen, te voelen, te ruiken en te zien. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Een fantastisch product voor sensorische stimulering. Het is leuk om te gebruiken en zorgt voor ogen vol schittering en enthousiasme en mooie contactmomenten. Zeer gewaardeerd door ergotherapeuten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten en logopedisten.

De bus heeft een groot volume van 300 ml en is hypoallergeen en parabeenvrij.

Het product is niet bedoeld om in de mond te stoppen (en is ook erg vies) mocht dit onverhoopt wel gebeuren is dit niet erg. Er zitten geen schadelijke stoffen in het product.

Wissen

Categorieƫn: , , , Tags: , , ,

Beschrijving

Happy Senso is een gel met multisensorische eigenschappen. De intensiteit kan gevarieerd worden door het op verschillende manieren toe te passen. Het is te horen, te voelen en te zien. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Een fantastisch product voor sensorische stimulering. Het is leuk om te gebruiken en zorgt voor ogen vol schittering en enthousiasme en mooie contactmomenten. Zeer gewaardeerd door ergotherapeuten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten en logopedisten.

De bus heeft een groot volume van 300 ml en is hypoallergeen en parabeenvrij

Deze happy senso gel heeft geen kleur. Ben je wel op zoek naar kleur dan hebben wij de Happy Senso Artist. Deze gel heeft kleuren en kun je ook met elkaar mengen om nieuwe kleuren te maken.

Extra informatie

Soort:

Tropical, Mint, Neutral, Sweet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Happy Senso multisensorische gel” te beoordelen