Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Waterbeads Knijp /stress bal

2,50

Kleurrijke Gel Stressballen: Verlicht stress en bevorder focus met deze zachte sensorische ervaring.
Lekker knijpen in deze bal! De bal heeft alle kleuren van de regenboog en kan gezien worden als fidgettoy.

De stressbal is gemaakt van hoogwaardig TPR-materiaal en bevatten kleine, zachte acrylaatpolymeerballetjes aan de binnenkant. Door de stressballen te knijpen, trekken en draaien, ervaar je een aangename sensorische prikkeling die helpt om stress en angst te verlichten. Ze zijn niet alleen geweldig voor het verminderen van spanning, maar ook voor het bevorderen van focus en kalmte.

Deze stressballen zijn perfect voor gebruik thuis, op school of op het werk. Ze zijn een geweldige aanvulling op elke sensorische toolkit en een ideaal hulpmiddel voor mensen die baat hebben bij sensorische stimulatie.

Diameter van 6 cm