Lavendel Geur kussen

14,95

Ga zitten of liggen en plaats het oogkussen op de ogen. De lavendelgeur zorgt voor een kalmerend gevoel. Ideaal om even mee tot rust te komen en te gebruiken bij overprikkeling.

Het aromatherapie-oogkussen is gevuld met gedroogde lavendel en 100% natuurlijk lijnzaad. Het is een zacht en lichtgewicht kussentje, leg het comfortabel over je ogen en voorhoofd, het blokkeert licht en laat de spanning van het gezicht los. Een lichte druk op de ogen helpt om dieper te ontspannen en verlicht stress.

De wasbare kussensloop is gemaakt van premium kwaliteit Pima katoengazon, een heerlijk zachte stof die zich als zijde gedraagt. Net als Egyptisch katoen heeft het een langvezelige treksterkte en voelt het verbazingwekkend zacht aan.
Geparfumeerd met natuurlijke gedroogde lavendel en liefdevol handgemaakt in Engeland.

Het oogkussen kan ook als koudkompres worden gebruikt. Verwijder de buitenste kussensloop en plaats het oogkussen in de vriezer in een afgesloten plastic zak. Laat 30 minuten afkoelen voor gebruik.  Het kan ook 30 seconden in de magnetron worden opgewarmd om vermoeide ogen te helpen kalmeren.

Afmetingen: 28cm – 13cm
Gewicht: 150g

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is

Categorieën: , ,