Orthopedische Vloer Zacht Pastel

59,95

Ortonature’s massagemattenset “Soft Pastel” is een perfecte manier om binnen een “blotevoetenpad” te creeëren. De verschillende texturen geven druk op de voeten. De mat heeft verschillende pastelkleuren.

De grootste inspiratiebron voor ORTONATURE-puzzelmatten is de natuur, waar we de meest natuurlijke oppervlakken voor onze voeten vinden. Het is erg belangrijk om de wereld te leren kennen door middel van verschillende tactiele sensaties die verschillen in hardheid, oppervlaktestructuur en vorm. Speciaal ontworpen voor speels leren en therapeutische activiteiten, met ORTONATURE-matten kunnen kinderen thuis, op scholen, onderwijsinstellingen en kleuterscholen verkennen, deelnemen, verbinden en leren.

De massagematten van ORTONATURE zijn vervaardigd van hoogwaardig PVC (polyvinylchloride) BPA- en ftalaatvrij, dat duurzaam, gemakkelijk wasbaar en jarenlang meegaat. Een breed scala aan mattentexturen en kleuren stimuleert de verbeelding, verbetert de bloedcirculatie, bevordert de correctie van platvoeten, helpt oedemen in de benen te verwijderen en ontwikkelt het vestibulaire systeem.

De foto heeft een informatief karakter, elke set is afzonderlijk opgemaakt en de kleuren kunnen afwijken.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar en volwassenen.

Alle tests voor deze producten zijn uitgevoerd volgens de Europese EN71-1, EN71-2, EN71-3, EN71-9 en REACH-normen.

Afmetingen

25 cm x 25 cm

Niet op voorraad (levertijd 1-4 weken)

Orthopedische Vloer Zacht Pastel

59,95