Sensorische Borstel Beer

9,95

Sensorische borstel: Een zachte en aantrekkelijke oplossing voor sensorische stimulatie.
En dat in de vorm van een schattige beer.

Ontdek deze variatie op de sensorische borstel, speciaal ontworpen om zowel kinderen als volwassenen met sensorische uitdagingen te helpen ontspannen en tot rust te komen. Deze zachte siliconenborstels zijn perfect voor een rustgevende tactiele ervaring en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw dagelijkse routine. De aantrekkelijke dierenvorm en het compacte formaat zorgen voor een gemakkelijke acceptatie en regelmatig gebruik, zowel thuis als binnen een organisatie.

De borstel is gemaakt van zacht siliconenmateriaal dat soepel over de huid of kleding glijdt en tegelijkertijd een matige druk uitoefent. Dit helpt kinderen en volwassenen die worstelen met aanrakings- of sensorische verwerkingsuitdagingen tot rust te brengen en te ontspannen. De borstels zijn geschikt voor lichte massages over het hele lichaam om te desensibiliseren bij tactiele overgevoeligheid of te stimuleren bij ondergevoeligheid.

De borstelharen bieden de perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid, waardoor de borstels ideaal zijn voor zowel binnen een organisatie als  thuisgebruik.

14 x 6 x2 cm

Op voorraad

Sensorische Borstel Beer

9,95

Categorieën: , ,