Voel bal Rubbabu

6,4938,95

Deze tactiele ballen van het merk Rubbadu hebben verschillende kleuren en vormen. De ballen zijn gemaakt met een zachte structuur waardoor ze fijn voelen in je handen. Je kunt in de ballen knijpen. Combineer spelen en zintuigen met deze ballen. Fijn voor de tactiele en visuele prikkels.

Welke kleur en vorm combineer jij?

 

Wissen

Beschrijving

Voel ballen in diverse kleuren en structuren

De voel ballen van het merk Rubbadu moesten we wel in het assortiment opnemen. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken met deze zachte ballen met verschillende structuren. De allerkleinsten vinden het al heerlijk om met deze kleurrijke ballen te spelen. Maar de voel ballen zijn ook zeer geschikt voor kinderen met een beperking en een sensorische uitdaging. Ook volwassenen geven vaak aan deze ballen erg prettig te vinden om in de knijpen en te voelen. Het geeft een ontspannend effect en het stimuleert de zintuigen. We bieden de voel ballen in een complete set aan maar ze zijn ook los (bij) te bestellen.

 

Voel ballen ideaal voor kinderen met sensorische uitdagingen

De voel ballen worden vaak gebruikt voor kinderen met sensorische problemen. De ballen zijn heerlijk zacht en de verschillende vormen en kleuren maken de ballen attractief om te blijven aanraken en ontdekken.  De voel ballen stimuleren zo de visuele en tactiele prikkels. Kinderen vinden het ook fijn om te gebruiken als fidget. Met de handen worden de ballen afgetast en ontdekt. Een prettige, ontspannen en leerzame bezigheid.

Complete set voel ballen

De ballen van Rubbadu zijn te krijgen in de kleuren oranje, groen, donker- en lichtblauw, roze en rood. Dit maakt het ook zeer geschikt om de kleuren mee te oefenen. Er zijn vijf verschillende variaties in de voel ballen. Zo is er een bal in de vorm van een ster maar ook een bal met gaten erin en een bal met een soort schelpachtige structuur. Het advies van Budgetsnoezelen is om de hele set aan te schaffen voor een optimaal speel- en leerresultaat. Een complete set voel ballen bestaat uit 6 ballen met diverse kleuren en vormen. Ontdek ze allemaal.

 

 

 

Extra informatie

Kleur

Rood, Roze, Licht Blauw, Donker Blauw, Groen, Oranje, Complete Set

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voel bal Rubbabu” te beoordelen

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Bedankt voor je vraag!

Mail

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Bedankt voor je antwoord!

Mail

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voel bal Rubbabu
6,4938,95