Week Planner

29,50

Dat is handig! Een vrolijke weekplanner waar alles overzichtelijk weergeven is. Geen vegen op het bord en niks schoon maken omdat het werkt met magneetjes.
Er zijn 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten (school, gym, zwemles) en personen (mama, papa, oppas). De weekplanner creëer meer overzicht, houvast en rust. Het zorgt ervoor dat kinderen de week kunnen overzien. Door de planning zijn kinderen voorbereid op wat er komen gaat en worden ze minder overvallen.

De weekplanner is een kleurrijk planbord voor één kind. De ronde magneetjes die erbij zitten zijn voorzien van eenvoudige illustraties die symbool staan voor verschillende activiteiten of personen, zoals naar school, vrije dag, mama, papa, sport, zwemles, gamen, overblijf etc. Er zitten ook blanco magneetjes bij zodat je zelf een activiteit kunt tekenen. In het fotolijstje kun je een pasfoto plakken zodat duidelijk is van wie het planbord is. Ook is er een magneet met een pijltje dat je boven de dag van vandaag kunt plakken. Mocht je er op willen schrijven kan dit met een whiteboardstift. Het planbord is iets groter van formaat dan een A4 papier.

Wat zit er in?
Eén magnetisch planbord (24 x 30 cm)
80 magneetjes (doorsnede 1,7 cm)
Handleiding en een legenda

Extra functie: je kunt met de weekplanner ook een eenvoudig beloningssysteem toepassen.

Bij het ontwerp van het planbord zijn de kleuren van de kleutermethode Schatkist van Zwijsen gebruikt (maandag geel, dinsdag rood, woensdag roze, donderdag paars, vrijdag blauw, zaterdag en zondag groen). Veel kinderen kennen deze indeling van school, omdat veel scholen met deze methode werken.

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is

Categorie: