Contact

We komen graag in contact met je. Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt een mailtje sturen naar: info@budgetsnoezelen.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

Veel gestelde vragen

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Binnen Nederland zijn de verzendkosten €4,95. De verzendkosten naar België zijn €8,95

Hoe kan ik een product retourneren?

Het kan voorkomen dat u een ontvangen product van Budgetsnoezelen wilt terugsturen. In de track and trace mail die u ontvangen heeft na verzending zit een optie om het retourlabel te downloaden. Dit kunt u gebruiken om het pakket retour te sturen. Heeft u de mail niet meer of niet ontvangen? Laat dan via info@budgetsnoezelen.nl weten dat u uw pakket retour wilt sturen.

RETOURVOORWAARDEN
-U stuurt uw product binnen 14 dagen retour.
-Het artikel is compleet, niet gebruikt en niet beschadigd.
-Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking.

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant, bij retourneren krijgt u dus het bedrag exclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor eigen rekening. Retourneren is geheel op eigen risico.

RETOURADRES:
Budgetsnoezelen Veldbiesweg 26, 8084 RD 't Harde.
Maak je niet gebruik van het retourlabel en verzend je zelf? Laat dan even weten wat je naam+ gegevens zijn zodat we weten van wie het pakket is.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer.

Heb ik garantie op de producten die ik koop bij Budgetsnoezelen?

Budgetsnoezelen biedt een garantieperiode van 1 jaar, indien u in bezit bent van een aankoopbewijs (uw factuur). Binnen de garantie vallen alleen fabricatie fouten.

Budgetsnoezelen garantie:
-Een garantietermijn van: 1 jaar .
-De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop.
-Het product is bij budgetsnoezelen.nl aangeschaft en u bent in het bezit van het aankoopbewijs (uw factuur).
-U heeft binnen deze garantietermijn recht op een gratis reparatie of een nieuw product.
-De garantie is niet van toepassing op: Schade als gevolg van onjuist gebruik Onderdelen getroffen door slijtage Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst/aanschaf van het product.
-Wanneer dit het geval is graag direct contact op te nemen via info@budgetsnoezelen.nl 
Let op: De materialen dienen alleen onder toezicht van een begeleider in de directe omgeving gebruikt te worden! Budgetsnoezelen.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuist gebruik van de materialen.

Het product dat ik wil kopen is uitverkocht, wat nu?

Op de productpagina van het uitverkochte product kun je je e-mailadres achterlaten. Wanneer het product weer op voorraad is zal je een e-mail ontvangen.

Ik zoek een product maar jullie hebben het niet in het assortiment!

Neem contact met ons op via info@budgetsnoezelen.nl. Wij zijn altijd benieuwd naar tips om het assortiment verder uit te breiden.

Binnen hoeveel dagen ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer de bestelling geplaatst is voor 12:00 uur wordt deze dezelfde dag nog verzonden. We streven er samen met het postbedrijf dan voor om het product morgen al in huis te hebben.

Nadat uw pakket verzonden is ontvangt u een mailtje waarin uw de status van het pakje kunt volgen via Track & Trace.

Richten jullie ook ruimtes in?

Ja er kan een advies voor de inrichting van een kinderkamer, klaslokaal, kinderopvang, zorginstelling, snoezelruimte etc worden gegeven door Budgetsnoezelen.

Voor vragen of interesse kun je altijd even mailen naar info@budgetsnoezelen.nl.

Kan ik mijn pakketje ook laten inpakken?

Ja dit kan. Op elke productpagina staat de mogelijkheid om het te laten inpakken. Vink dit aan en voor wat extra kosten wordt jouw product vrolijk ingepakt.

Email

Een e-mail sturen is wel zo makkelijk. Stel je vraag via info@budgetsnoezelen.nl